Τα νέα μας

Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά "Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ"

SYN PASXA ok 3

 

Ο φιλανθρωπικός σύλλογος «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» σας προσκαλεί την Παρασκευή 19 Απριλίου ώρα 9 π.μ.-9μ.μ. και Σάββατο του Λαζάρου 20 Απριλίου ώρα 9π.μ,-2μ.μ. στην ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ «Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ»

Η διήμερη Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ» και φέτος στο Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ για την καλύτερη διοργάνωση και εξυπηρέτησή σας!!

Σ΄ένα Πασχαλιάτικο σκηνικό θα έχετε τη δυνατότητα να χαρείτε και να διαλέξετε από την υπέροχη συλλογή τις πασχαλιάτικες λαμπάδες σας, μοναδικά είδη πασχαλιάτικης διακόσμησης, είδη δώρων, κοσμήματα, διακοσμητικά αυγά, χειροποίητες υφασμάτινες δημιουργίες (συλλεκτικές τσάντες, τραπεζομάντηλα, μαξιλάρια κ.ά.).

Θα γευτείτε λαχταριστά τσουρέκια, κουλουράκια, μπισκότα και τα παραδοσιακά ρουμελιώτικα φαγητά μας (τον παραδοσιακό μπακαλιάρο, θαλασσινά, ψωμί ζυμωτό, πίτες, κ.ά.).

Με τη συμμετοχή σας σ΄αυτή την πανέμορφη πασχαλινή αγορά μας ενισχύετε το έργο και τις δράσεις του συλλόγου μας «Συν στον άνθρωπο».

Γιατί οι Αναστάσιμες καμπάνες πρέπει να σημάνουν για όλους!!

Το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»

KG-54

KG-58

 

 

Βραδιά αφηγηματικής και μαγευτικής περιήγησης "ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ"

syn-pandro

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας, σας προσκαλούν την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα, στην Αίθουσα Υποδοχής κτιρίου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (πλατεία Ελευθερίας) σε μια βραδιά αφηγηματικής και μαγευτικής περιήγησης με θέμα:

ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ – παραμύθια και ιστορίες από την Ελλάδα και τα βάθη της Ανατολής

Αφήγηση-τραγούδι: Σάσα Βούλγαρη

Μουσική συνοδεία: Χάρης Λαμπράκης, δεξιοτέχνης του Νέϋ

Πανδώρα - η πρώτη γυναίκα. Έφερε όλα τα δεινά στους ανθρώπους σύμφωνα με έναν αρχαίο Ελληνικό μύθο. Αθώα, ένοχη ή συνένοχη; Αφελής ή πανούργα; ΄Αβουλη, πλανεύτρα ή δολοπλόκος; Γυναικεία τερτίπια ή αντρικές συκοφαντίες;

Πανάρχαιοι μύθοι και λαϊκές ιστορίες προσπαθούν να ρίξουν φως σ΄αυτά τα ερωτήματα, με τρόπο σπαρταριστό και πικάντικο.

Είσοδος Ελεύθερη

AFISA3

 

 

Πρόσκληση στο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων "Ο Αφηγητής των Χριστουγέννων"

dodo2

Αυτές τις γιορτές, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. και ο φιλανθρωπικός σύλλογος Συν Στον Άνθρωπο, σας προσκαλούν στο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων "Ο Αφηγητής των Χριστουγέννων" που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο και Άγκυρα από 21/12 - 24/12 και 28/12 - 31/12 στο μικρό θέατρο του βιβλιοπωλείου Επίπεδο (Αβέρωφ 5, Λαμία) με ελεύθερη είσοδο.

Κάθε μέρα και μια νέα ιστορία!
Ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από αφηγήσεις παραμυθιών θεατρικά και όχι μόνο, από εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο της τέχνης.

Ελάτε να ενισχύσουμε το φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου Συν Στον Άνθρωπο.

Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων και γνωρίστε τους φετινούς μας αφηγητές στο www.facebook.com/epipedobooks/

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 53201 - 202
Επίπεδο Books Αβέρωφ 5, Λαμία

dodo3

 

 

Το μήνυμα του Δ.Σ. για την ολοκλήρωση της μεγάλη φιλανθρωπική αγοράς «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ»


Το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου ΣΥΝ στον Άνθρωπο, Λαμίας ενημερώνει ότι ο λαχνός που κληρώθηκε στην Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά Δώρα Ψυχής και που κερδίζει το αυτοκίνητο Ford Ka είναι το Νο 2911 και ανήκει στον Κο Σταύρο Αραμπατζή.

Επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει με την παρούσα όλους εσάς που με οποιονδήποτε τρόπο στηρίξατε την Φιλανθρωπική Αγορά και σας ευχόμαστε από καρδιάς, Καλά Χριστούγεννα και να έχουμε μια νέα Συν-ανθρώπινη, δημιουργική χρονιά με υγεία, χαρά και ειρήνη!!

Για το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Μαίρη Δούμα
Πρόεδρος

 

 

Δείτε ποιος κέρδισε το αυτοκίνητο στα «Δώρα Ψυχής» (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

 

Joomla Extensions Directory Listing