Τα νέα μας

ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ .. «Όλοι είμαστε εδώ παρόντες και δυνατοί»

 

IMG 54181

ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ .. «Όλοι είμαστε εδώ παρόντες και δυνατοί»

Φέτος δεν θα σμίξουμε στη Πασχαλιάτικη αγορά μας «Ω γλυκύ μου έαρ».

Θα ανταμώσουμε όμως με τη σκέψη μας, τη δύναμη της ψυχής μας και τη θέληση να συνεχίσουμε ΟΛΟΙ μας με έργα και με πράξεις τη στήριξη και τη προσφορά στο δοκιμαζόμενο κοινωνικό σύνολο και στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Θα απλώσουμε και πάλι το χέρι μας για να συνεχίσουμε τους κρίκους της αλυσίδας της αγάπης και της αλληλεγγύης και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε ηθικά και υλικά το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας που με αυτοθυσία δίνει τη μάχη για την επιβίωσή μας!

Κοιτάζουμε πίσω μας με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα και γύρω μας με πολύ αγάπη!

Η Σταυρική θυσία του Θεανθρώπου φέρνει το φως της συνέχειας, το φως της κανονικότητας, το φως της χαράς και της δημιουργίας, το φως της ελπίδας και το μήνυμα ότι «ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ» !

 

 

 

Δωρεά αναπνευστήρα στο Νοσοκομείο Λαμίας

 

 

syn-menoumespiti4

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ εν όψει της μεγάλης ανθρωπιστικής και κοινωνικής κρίσης που η πατρίδα μας αλλά και όλη η ανθρωπότητα διέρχεται λόγω της πανδημίας του covid-19, αισθάνεται την υποχρέωση να συμβάλει για την κάλυψη αναγκών της Πνευμονολογικής κλινικής, της ΜΕΘ, της ΜΑΦ του Νοσοκομείου μας η όπου άλλου απαιτηθεί με τη δωρεά ενός σύγχρονου φορητού αναπνευστήρα τύπου CWH-2010 του οίκου CHENWEI αξίας 10.000€.

Εκφράζουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς το Διοικητικό, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν. Λαμίας στις προσπάθειες που καταβάλετε όλοι για την εύρυθμη καλή λειτουργία του, καθώς και στην Πανελλήνια και Παγκόσμια Ιατρική και Νοσηλευτική κοινότητα για την ανεκτίμητη επιστημονική και διανθρώπινη προσφορά Σας!

Είμαστε υπερήφανοι και Ευχαριστούμε θερμά όλους ΕΣΑΣ που με τη δική σας συμπαράσταση και προσφορά συμβάλετε ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στη προσπάθεια του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου του συλλόγου

Με τιμή
Το Δ.Σ

 
 

Ματαίωση των αρχαιρεσιών Μαρτίου για την ανάδειξη μελών του ΔΣ και της Ελεγκτικής επιτροπής

syn-menoumespiti4

 

Αγαπητά μέλη και φίλοι του συλλόγου μας

Αντιστεκόμαστε όλοι μας στη δοκιμασία που διερχόμαστε με συναίσθηση ευθύνης, με δύναμη ψυχής, με ψυχραιμία, θάρρος, με ελπίδα και με πίστη!

Μένουμε στο σπίτι μας !!!

Είναι χρέος μας και πράξη αλληλεγγύης απέναντι στους συνανθρώπους μας μας ,στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στη συλλογική προσπαθεια διαφυλαξης του αγαθού της υγείας μας χωρίς να τη θέσουμε σε μεγαλύτερο κίνδυνο με επιπολαιότητες και αυθαιρεσίες. Έτσι άλλωστε μέσα στην οικογενειακή μας εστία θα ζησουμε πιο έντονα τη χαρα της οικογένειας θα κάνουμε την αυτοκριτική μας θα γνωρίσουμε πιο πολύ τους εαυτούς μας και θα νοιωσουμε τη χαρα της συνεισφοράς στην όλη προσπάθεια.

Αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε.

Στα πλαίσια αυτά ο Σύλλογος μας ματαιώνει τη διενέργεια των προγραμματισμένων για την 17 η Μαρτίου άρχαιρεσιων για την ανάδειξη μελών του Δ Σ.και της Ελεγκτικής επιτροπής.

Θα ακολουθήσει νεότερη γνωστοποίηση της νέας ημερομηνίας διεξαγωγής των.

Με τιμή
το Δ Σ

 
 

Φωτογραφικό Υλικό από τα Δώρα Ψυχής 2019

synstonanthropo-17-640x428

Φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή της κλήρωσης και της παραλαβής του αυτοκινήτου Peugeot 208 Business από τη μεγάλη τυχερή,

Screenshot 3152

Screenshot 1242

 


Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες με τη κάλυψη της εκδήλωσης από τα τοπικά ΜΜΕ.

 
 
 image001
image002
 
image003
 
image004
 
image005
 
image006
 
image007
 
image008
 
image009
 
image010
 
zzzzz
 
Λαμία: Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα «Δώρα Ψυχής»
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dddddd 

eeeaaaa

 

 Η αφίσα και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
 

 

Joomla Extensions Directory Listing