Δ.Τ. συλλόγου: Εκδήλωση με θέμα "Ο ρόλος της γυναίκας στην Ορθόδοξη Εκκλησία" & Κάλεσμα στις εκλογές της Τρίτης 14/3

«Συν στον Άνθρωπο» Εκδήλωση τη Δευτέρα, εκλογές την Τρίτη
 
Την Δευτέρα 6/3/2017 στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (Σκληβανιώτου 5) , ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος "ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ"  σας προσκαλεί σε απογευματινό καφέ ή τσάι με νηστίσιμα εδέσματα.  Η Κατερίνα Σχίζα-Χαλεπλή, Θεολόγος MSc Φιλοσοφίας, θα αναδείξει με ομιλία της το επίκαιρο θέμα "Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ". 
 

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μέρος της Βυζαντινής Χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και μουσικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας με την κ. Ελένη Οικονόμου, καθηγήτρια πιάνου και την κ. Πέπη Παπαμίχου,  καθηγητρια Φλάουτου. 

prosklisissis
 
Την Τρίτη 14/3/2017 από τις 11 το πρωί μέχρι στις 7 το απόγευμα θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και  της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου.  Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου, Διάκου 24, σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού. 
 
Οι επιθυμούντες να συμμετέχουν σαν υποψήφια μέλη του Δ.Σ. ή της Ελεγκτικής Επιτροπής παρακαλούνται μέχρι 8/3 να καταθέσουν την αίτησή τους στα γραφεία του Συλλόγου κάθε Τετάρτη 6-8 μ.μ.  Παρακαλούμε θερμά τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους στις εν λόγω διαδικασίες. 
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου
ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ 


 
 

Joomla Extensions Directory Listing