Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου έχουμε «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ»

Screenshot 12aa

Την  ΤΡΙΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018  πραγματοποιείται η Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»

από τις 9  το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

 

 

    Ένας θεσμός αναλλοίωτος στο πέρασμα δεκατεσσάρων  ολόκληρων χρόνων, ένας θεσμός που δίνει ηχηρά μηνύματα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης χάρη… σε Σας.

    Σε μια ζεστή  Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα βρείτε είδη δώρων και διακόσμησης, χριστουγεννιάτικα στεφάνια και συνθέσεις, μπάλες,  στολίδια, πρωτότυπες κατασκευές, λευκά είδη και εργόχειρα δημιουργίες των μελών και φίλων του συλλόγου μας.  

Θα απολαύσετε την πρόκληση μιας ευφάνταστης ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και δεκάδων γλυκισμάτων σε υπέροχες συσκευασίες καθώς και μια μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων και κρασιών με τη δημιουργία και φροντίδα των μελών και φίλων του συλλόγου μας, σχολείων, κοινωνικών δομών κ.ά. 

    Με χαρά θα εξερευνήσετε…τα εκατοντάδες είδη του μεγάλου γιουσουρούμ «Μοναστηράκι» που θα έχει στηθεί για σας.

    Φυσικά θα διατίθεται και φέτος το πάντα ξεχωριστό  γούρι του «Συν στον ΄Ανθρωπο» για το έτος 2019 φιλοτεχνημένο από το κοσμηματοπωλείο  ΚΡΟΝΤΗΡΑ, που αναμένεται και φέτος να ενθουσιάσει το αγοραστικό κοινό.     

    Δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας στους τυχερούς της τόμπολα, προσφορές των καταστηματαρχών της πόλης μαςταξίδια σε καταπληκτικoύς  προορισμούς και  ξενοδοχεία (Μύκονο, Ευρυτανία, ΄Ηπειρο)  καθώς επίσης κοσμήματα, έπιπλα, είδη δώρων, ρούχα, αξεσουάρ κ.ά. 

    Στο τέλος της εκδήλωσης ενώπιον της Συμβολαιογράφου κ. Ελένης Τσιγκόλη και των Μ.Μ.Ε.  θα κληρωθεί ένα αυτοκίνητο FORD KA, 1,2cc Ultimate, 5θυρο.

Λαχνοί θα διατίθενται στον τόπο έκθεσης του αυτοκινήτου, στην πλατεία Πάρκου, στα γραφεία του Συλλόγου μας , στην  ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  I.K.E. καθώς και στα καταστήματα Παπαδημητρόπουλoς-Οπτικά(Καποδιστρίου)                   

Τιμή λαχνού 5 ευρώ. ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ I.K.E.

 

AFISA 2018 2

 

Joomla Extensions Directory Listing