Τρίτη 12 Δεκεμβρίου η Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» στο Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ

6-12-2017 9

 

Την  ΤΡΙΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017  πραγματοποιείται η Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Ένας θεσμός αναλλοίωτος στο πέρασμα των χρόνων, ένας θεσμός που δίνει ηχηρά μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης χάρη… σε Σας.

Μέσα σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα διατίθενται προς πώληση χριστουγεννιάτικα στεφάνια, στολίδια, συνθέσεις, διακοσμητικά κ.ά. Θα απολαύσετε την πρόκληση μιας ευφάνταστης ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και δεκάδων γλυκισμάτων σε υπέροχες συσκευασίες καθώς και μια μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων και κρασιών με τη δημιουργία και φροντίδα των μελών και φίλων του συλλόγου μας, σχολείων, κοινωνικώνδομών κ.ά. 

6-12-2017 3

6-12-2017 2

Με χαρά θα εξερευνήσετε το μεγάλο γιουσουρούμ που θα στηθεί για σας, καθώς επίσης θα θαυμάσετε τα χειροποίητα εργόχειρα και τις υφασμάτινες δημιουργίες των μελών του Συλλόγου μας.

Θα βρείτε το υπέροχο γούρι του συλλόγου για το έτος 2018 ευγενική προσφορά του κοσμηματοπωλείου ΚΡΟΝΤΗΡΑ.

gouri-6

 

gouri-51

Για  πρώτη χρονιά ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Λαμιέων και με πρωτοβουλία της Λαμιώτισας Ζωγράφου Νίκης Βλάχου,  θα παρουσιάσουν «Εικαστική Εγκατάσταση για τον Συνάνθρωπο» με έργα ζωγράφων και εικαστικών από τον Νομό Φθιώτιδας και από την Αθήνα στο ξενοδοχείο Σαμαράς από 12-15 Δεκεμβρίου.  Τα έσοδα από την πώληση των έργων θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου.  Συμμετέχουν οι ζωγράφοι-εικαστικοί:  Αγγέλου Ρίτα, Αδάμ Νικόλαος, Αθανασιάδου Σουζάνα, Αθανασιάς Αθανάσιος, Βερέμη Ιωάννα, Βλάχου Νίκη, Γουλοδήμου Κατερίνα, Ζιώγα Ηλιάνα, Κοντογιάννης Ιάσονας, Κουτλής Κώστας, Μπάκας Αλέξανδρος, Παπασταμούλης Κώστας, Πετρίκη Βασιλική, Τουλιάτου Κερασιά, Τσαμαντάνης Κώστας, Τσαμίλη Λίνα, Τσιρώνη Χριστίνα, Φαγαδάκη Κωνσταντία, Χατζάκης Μιχάλης, Χριστοδούλου Αθανάσιος, Χριστόπουλος Ιωάνης και ΕΚΨ & ΨΥ Οικοτροφείο Γλαύκος &  Προστατευόμενο Διαμέρισμα.

6-12-2017 5

Δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας στους τυχερούς της τόμπολα,προσφορές των καταστηματαρχών της πόλης μας, ταξίδια σε καταπληκτικoύς  προορισμούς και  ξενοδοχεία καθώς επίσης κοσμήματα, έπιπλα, είδη δώρων, ρούχα, αξεσουάρ κ.ά. 

Στο τέλος της εκδήλωσης ενώπιον της Συμβολαιογράφου κ. Ελένης Τσιγκόλη και των Μ.Μ.Ε.  θα κληρωθεί ένα αυτοκίνητο OPELCORSA  5θυρο, 1200c.c.

6-12-2017 1

Λαχνοί θα διατίθενται στον τόπο έκθεσης του αυτοκινήτου, στην πλατεία Πάρκου, στα γραφεία του Συλλόγου μας , στην  ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  I.K.E. καθώς και στα καταστήματα Παπαδημητρόπουλoς-Οπτικά(Καποδιστρίου)                   

Τιμή λαχνού 5 ευρώ. ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ I.K.E.

6-12-2017 4

6-12-2017 afisa

 

 

Joomla Extensions Directory Listing